Tatuajele tribale sunt printre cele mai populare modele de tatuaje, fie ca vorbim de barbati sau femei. Dar de unde aceste tatuaje tribale ? Tatuajele tribale exista inca din cele mai vechi timpuri, pe vremuri prin ele realizandu-se apartenenta unui indivit la un anumit trib. Pe langa acest lucru , aceste tatuaje tribale erau realizate si pentru a exprima religia sau convingerile spirituale. Alte triburi foloseau acest tip de tatuaj tribal pentru camuflaj.

Modelele de tatuaje tribale moderne se inspira deobicei din stilurile : aztec, egiptean , samoan , indian , maori , hawaian , maias sau polinezian.

De obicei, aceste tatuaje tribale pentru barbati sunt realizate pe maini, in special brate, pe spate sau pe picior . Femeile care aleg sa isi faca un tatuaj tribal aleg ca loc partea de jos a spatelui, picior sau partea de sus a spatelui.

Modelele de tatuaje tribale de cele mai multe ori sunt negre. Tatuajele tribale moderne pe langa liniile negre mai pot include si stelute , ingeri sau zane, litere chinezesti sau kanji si asa mai departe.

Daca sunteti in cautarea unor modele de tatuaje tribale , aflati ca acestea nu se demodeaza in timp, insa e de preferat sa va ganditi bine inainte de a va face un tatuaj tribal, deoarece acestea sunt mai greu de eliminat.Ce parere ai despre aceste modele de tatuaje ?Go to the top of the page