Tatuajele bratara sunt printre cele mai populare modele de tatuaje. Cel mai des intalnite sunt modelele de tatuaje bratara pentru femei , insa sunt si barbati care au astfel de tatuaje, dar intr-un numar mai mic. De obicei, aceste tatuaje bratara pentru femei mai cuprind si alte elemente atasate precum inimioare , stelute , cruciulite, etc. Totodata, la fel de populare sunt si tatuajele bratara florale pentru femei. Femeile care doresc sa poarte astfel de tatuaje bratara,  aleg de obicei incheietura mainii sau a piciorului. Tatuajele bratara pentru barbati se realizeaza de regula in partea de sus a bratului , pe biceps si deseori sunt tatuaje tribale. Aceste “bijuterii permanente” au potentialul de a transmite lucruri despre cel care le poarta precum : traditionalist sau rebel , binevoitor sau sfidator , minimalist sau sofisticat. De cele mai multe ori , in evidenta ies tatuajele impletite , precum rozariile , sarma ghimpata , nodurile celtice , tatuajele text sau cu caractere kanji.

Tatuajele bratara raman o alegere clasica ca model de tatuaj, insa un tatuaj bine realizat va fi cool tot timpul. E bine de stiut , ca de obicei aceste tatuaje in special in zona incheieturii de la mana sunt putin mai dureroase decat tatuajele realizate in alte zone ale corpului.Ce parere ai despre aceste modele de tatuaje ?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>Go to the top of the page