Tatuaje pe deget – modele de tatuaje pe degete

14
Sep
2012

Inelele sau oja de unghii in cazul fetelor nu sunt singurele metode pentru “decorarea” degetelor. Tatuajele pe deget sunt o forma relativ noua de tatuaje. Acest tip de tatuaje pe degete se regaseste atat la barbati cat si la femei si este o forma foarte populara de tatuaje, tot mai multe persoane luand decizia sa isi faca un tatuaj pe deget. O multime de vedete au astfel de tatuaje pe degete , deoarece sunt la moda si considerate foarte chic. Printre vedetele care au un tatuaj pe deget se numara : Lily Allen, Rihanna, Miley Cyrus si Kelly Osbourne.

De regula , tatuajele pe deget sunt de dimensiuni mici. Fiecare persoana poate alege ce sau cate degete sa isi tatueze. In general, ca modele de tatuaje pentru degete se vor alege diverse litere , nume, sau cuvinte care au o semnificatie anume pentru persoana care poarta sau va purta acel tatuaj, fluturi sau trandafiri ori modele de tatuaje tribale pentru degete. Un alt semn foarte des intalnit ca tatuaj pe deget este semnul infinitului.

De asemenea, un alt tip de tatuaje pe deget foarte popular in randul indragostitilor sunt tatuajele inel sau tatuajele verigheta in cazul celor casatoriti. Din ce in ce mai multe cupluri aleg aceasta forma de legamant in schimbul clasicelor inele sau verighete.

E bine de stiut, inainte sa va tatuati un model de tatuaj pe deget, ca vindecarea acestuia dupa realizarea lui e destul de anevoioasa. Datorita spalarilor repetate ale mainilor, aceste tatuaje pe degete nu va rezista foarte mult timp.

Ca o concluzie de final, degetele sunt un loc bun pentru a avea un tatuaj micut, atractiv si inedit care cu siguranta va fi apreciat.Ce parere ai despre aceste modele de tatuaje ?Go to the top of the page