Tatuaje pe gat pentru fete – tatuaje pe gat

03
Mar
2012

Tatuajele in ziua de azi sunt un “accesoriu” foarte la moda atat in randul barbatilor cat si in randul femeilor si tot mai multi oameni din diverse categorii sociale apeleaza la aceasta forma de arta corporala pentru a-si infrumuseta corpul si pentru a-si exprima personalitatea. Tatuajele se pot executa pe tot corpul insa trebuie avut in vedere ca fiecare zona a corpului are o sensibilitate mai mica sau mai mare. Cel mai des sunt tatuajele intalnite pe brat, gat, spate si picior. Barbatii prefera sa isi faca un tatuaj sau mai multe pe brat si picior pe cand femeile prefera zona gatului sau in partea de jos a spatelui.

Aceste tatuaje pe gat pentru fete sunt foarte des intalnite, mai ales cele pe ceafa, tatuaje care se pot ascunde foarte usor lasand parul desfacut pe umeri.

Ca si modele de tatuaje pentru fete, cel mai des intalnite tatuaje sunt cele cu : fluturi, flori, nume, semne zodiacale, stelute, simboluri chinezesti, in general tatuaje mici.

Tatuajele florale au o multime de semnificatii. Un tatuaj floral pe gatul unei femei poate semnifica iubire, inocenta, vitalitatea. Cele mai des intalnite modele de tatuaje cu flori sunt tatuajele cu trandafiri, trandafirul simbolizand iubirea iar un trandafiri cu spini poate semnifica frumusetea si durerea, dragostea si sacrificiul.

Tatuajele cu fluturi semnifica renasterea , gingasia si libertatea unei femei. Deasemenea, aceste tatuaje cu fluturi pe gat mai pot semnifica eleganta si feminitate iar un tatuaj cu un fluture pe gatul unei femei este usor de acoperit, daca e cazul, gingas, potrivit.

Un alt tip de modele de tatuaje des intalnite sunt simbolurile chinezesti, care se pare ca este un trend. Totusi, inainte de a va tatua un simbol chinezesc este bine sa va informati temeinic privind “traducerea” acelui simbol, sa nu aveti surprize.Ce parere ai despre aceste modele de tatuaje ?Go to the top of the page