Incheietura mainii a fost si va ramane locul preferat de catre fete sau femei in care isi pot realiza un tatuaj. In general tatuajele realizate pe incheietura mainii sunt de mici dimensiuni, astfel ca pot fi usor mascate cu o bluza sau o bratara daca nu se doreste a fi vazute, sau pot fi tot timpul la vedere , nu ca si unul de pe spate de exemplu.Majoritatea celor care isi doresc tatuaje pe incheietura mainii le fac pe partea inferioara, insa exista si persoane care aleg sa isi faca un tatuaj pe partea superioara sau chiar in jurul incheieturii, ca un fel de bratara. Cele mai populare tatuaje pentru incheietura mainii par a fi cele cu stelute, floricele sau fluturasi sau pasari mici. O alta alegere destul de comuna ar fi si tatuarea unor diferite texte, cuvinte sau nume care pot fi de asemenea in alta limba, pentru a da un aer mai exotic. Deseori, oamenii aleg sa isi tatueze pe incheietura mainii cuvinte reprezentative precum : dragoste, adevar, iubire , credinta, etc.

Tatuaje bratara pe incheietura mainii

Acest tip de tatuaje pe incheietura mainii sunt foarte des intalnite si pot fi tatuaje tribale sau modele florale care inconjoara incheietura mainii. Aceste modele de tatuaje pe incheietura mainii pot fi foarte simple , doar in negru sau complexe , foarte detaliate si viu colorate. Aici depinde de gusturile fiecaruia, atunci cand alege dintr-un catalog cu modele de tatuaje pentru incheietura mainii.

Modelele de tatuaje pe incheietura mainii sunt foarte populare si in randul vedetelor , iar printre cele care au ales sa isi faca un tatuaj in aceasta zona se numara : Jessica Alba, Rihanna, Angelina Jolie, Khloe Kardashian, Britney Spears, Victoria Beckham, Shakira sau Avril Lavigne.

Mai jos puteti vizualiza o galerie cu tatuaje pe incheietura mainii, pentru a va face o idee si a va ajuta atunci cand nu sunteti decisi ce model de tatuaj sa va faceti.Ce parere ai despre aceste modele de tatuaje ?Go to the top of the page