Tatuaje scorpioni – modele de tatuaje scorpioni

12
Sep
2012

Tatuajele cu scorpioni sunt ideale pentru cei carora le place pericolul, puterea si aventura. De cele mai multe ori se tatueaza pe brat, umar si glezna, desi, le puteti tatua in oricare alta parte a corpului. Cele mai populare tatuaje cu scorpioni sunt cele negre. De obicei, tatuajele cu scorpioni se folosesc pentru a exprima zodia scorpionului pe corp, desenand pe langa scorpion si simbolul “M”.

Trebuie sa va asigurati ca tatuajele cu scorpioni sunt cele potrivite, de acea, va trebuii sa aveti in considerare urmatoarele puncte:

-Locul unde il vei tatua: gat si picior pentru femei, iar brat si abdomen pentru barbati. Este si important nivelul de durere care va putea aparea, asta difera de zone, de exemplu zonele mai putin dureroase sunt spatele, umarul si gat, avand o mare cantitate de muschii si grasime. Cele mai dureroase sunt antebratul, clavicula si coastele.

-Cat de mare vrei sa fie: unul mic s-ar potrivi pe picior, mana si gat, iar unu mare pe abdomen si spate.

-Alb-negru sau color: Cele mai populare sunt cele negre, dar puteti incerca si alte culori cum ar fi rosul.

-Tipul de design: exista o multime de stiluri, cum ar fi cele tribale, zodia, amuzante…Ce parere ai despre aceste modele de tatuaje ?Go to the top of the page